Happy Asmara – Tatu

author
Penulis: 
Download Lagu Paling Update dan Paling Mudah Hanya di www.lagu.tech
10 dilihat

Lirik Lagu Happy Asmara – Tatu :

Senajan kowe ngilang
Ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji
Janjimu kuwi ngelarani ati

Senajan aku loro
Ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku loro
Ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Summary
Video Image
Reviewer
Ardi Pama
Review Date
Reviewed Item
Happy Asmara - Tatu
Author Rating
51star1star1star1star1star
Title
Happy Asmara - Tatu
Description
Download Lagu Tatu yang dinyanyikan oleh Happy Asmara diciptakan Didi Kempot. Juga tersedia lirik Happy Asmara - Tatu.
Upload Date
5 Maret 2020
Dangdut